Projektgazda adatai Szervezet neve: Tiszacsege Város Önkormányzata Címe: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.. Kapcsolattartó: Szilágyi Sándor polgármester Telefon: + 36 52 588 400 E-mail: pmhivatal@tiszacsege.hu
Fejlesztés helye, a projektterület tulajdonviszonyai Tiszacsege belterület 100%-ban a projektgazda tulajdona. Építés és megosztás: egyeztetés szerint.
Projekt háttere, indokoltsága Tiszacsege elhelyezkedéséből adódóan a Tiszai élővíz és a Hortobágyon található halgazdaság(ok) kapcsolatából tud profitálni. A halgazdaságok elsősorban belföldön, másodsorban külföldön értékesítik a halakat élőhalként, amelyek legtöbbször éttermek étlapjaira kerülnek fel. A füstöléses, olajban vagy pácban eltett hal ínyencségeknek manapság nagy keletje van, nő a halfogyasztás. Kisebb magánvállalkozások, manufaktúrák már korábban is próbálkoztak azzal, hogy élőhalat helyben feldolgozva éttermi vagy kereskedelmi láncokon keresztül hozzanak forgalomba.
Projekt tartalma, előkészítettség   A projekt tartalma lehet igény szerint: Élőhal feldolgozó manufakturális üzem létesítése.Nyers hal, halfilé továbbértékesítése vendéglátó egységek részéreFüstölt hal félkész vagy készételek gyártásaNapraforgó étolajban vagy más, hidegen sajtolt olajban eltett, fűszerezett hal készételek gyártásaFűszernövényekkel pácolt hal készételek gyártásaBemutató konyha, látványkonyha és gasztrokurzusok.FüstölőüzemGyártóüzem és raktár.  
Projekt költségvetésének behatárolása 35-85 mFt
Projekt célja, célcsoportjai Ideális befektető, aki szereti a halat, élelmiszeripari tapasztalattal, gasztronómiai ismeretekkel és ambíciókkal bír valamint elkötelezett az egészséges táplálkozás és a magas minőségű ételek irányába.
Projekt végrehajtásában résztvevő partnerek, elérhetőségeik Szervezet neve:  
A befektetés megtérülése, várható eredmények   A befektetés megtérülésének várható ideje 3 év,  
Elérhető kedvezmények Pályázati, munkaerő támogatási és egyéb segítséget nyújtunk, kapcsolati tőkénkre számíthatnak. Ingyen adjuk a projekthez 10 évre a „Tiszacsegei” vagy „Csegei” nevet, amit korlátozások nélkül használhat a befektető a termékeinek márkajelzésével, azonosításával kapcsolatban. A tiszacsegei rendezvényeken ingyen megjelenést és értékesítési lehetőséget biztosítunk.