Projektgazda adatai Szervezet neve: Poroszló Község Önkormányzata Címe: 3386 Poroszló, Fő u 6. Kapcsolattartó: Bornemissza János polgármester Telefon: + 36 36 553 040 E-mail: poroszlo@t-online.hu
Fejlesztés helye, a projektterület tulajdonviszonyai Poroszló belterület 100%-ban a projektgazda tulajdona. A projekt a beruházó tulajdonába kerül.
Projekt háttere, indokoltsága A Tisza-tónál, de különösen Poroszlón megnövekedett a vendégforgalom. Az érkező turisták többsége családos, jellemzően kisgyerekekkel érkeznek. A tó körül nincs olyan játszóház, amelybe a kisgyerekes családok elvihetik a gyermekeiket alternatív programként vagy ha nem megfelelő az időjárás a kültéri programokhoz. A játszóházat a helyiek is tudnák használni.
Projekt tartalma, előkészítettség Beltéri játszótér, csúszda, ugrálóvár kiépítése több helységben, több korcsoportra gondolva. Kézműves foglalkoztató legalább 12-16 gyermek egyidejű foglalkoztatására. Meseszoba mini könyvtárral, diafilm és mesefilm vetítési lehetőséggel. Sportszoba mozgáskoordinációs programok szervezésére (gyermektánc, gyermektorna). Elvárt a Tisza-tóhoz kapcsolódó tematikájú kivitelezés és programok generálása.
Projekt költségvetésének behatárolása 55-75 mFt
Projekt célja, célcsoportjai Gyermek játszóházak üzemeltetésében, programok szervezésben jártas vállalkozások.
Projekt végrehajtásában résztvevő partnerek, elérhetőségeik Szervezet neve:  
A befektetés megtérülése, várható eredmények   A befektetés megtérülésének várható ideje 3 év,  
Elérhető kedvezmények Pályázati segítséget nyújtunk, igény esetén kapcsolati tőkénket is fel tudjuk ajánlani.